Zulfi Saufayardha

Zulfi Saufayardha

Views:
2,542,022
Subscribers:
20,000
Videos:
290
Duration:
2:09:16:41
Indonesia
Indonesia
Created on ● Channel Link: https://www.youtube.com/zulfisaufayardha




About Zulfi Saufayardha

ZS Gaming - Gaming Channel! Reviewing new game, guide, tips & trick, WTF MOMENTS?!

Channel ini khusus gaming, game apa aja, khususnya game yang sedang ngeTOP~!
Channel ini akan update setiap hari~! dan pastinya seru semua, kocak, dan ga ngebosenin!
Buat teman2 yang ga mau ketinggalan info2 terkait game, subscribe ya~

Oh ya, untuk kelipatan subscriber tertentu akan ada video episode special untuk teman2 subscriber!

Please enjoy the video and dont forget to share and subscibe!
So this channel will growth and i will make another video soon! Thank you ^^

=========================
For Update any Gaming Video, please Subscibe+
========================




Most Viewed Games



Latest Videos


Kemarahan Eren! - Attack on Titan Wings Of Freedom
Setelah kemarin diserang oleh Colossal Titan, kali ini scout mempunyai misi untuk memberantas Titan-titan yang masih berkeliaran di dalam kota,...
2018-12-16 4:15:00 AM ● 194 views ● 17:55 96.15% liked
Config PUBG Mobile High Graphic Update 0.9.5 Smooth Extreme FPS 60FPS NO LAG HD4AA
HELLO GUYS!! i want to share my new config SMOOTH EXTREME FPS 720P 4AA VK. of course, you can see full feature in the thumbnail or in the video......
2018-12-16 12:00:07 AM ● 2,007 views ● 11:01 90.00% liked
Category:
Vlog
[LIVE] Custom Room Di Hari Sabtu Yang Cerah
Follow Sosmed gw : Facebook: http://www.facebook.com/zulfi.saufayardha1 Instagram: http://www.instagram.com/zulfikar_sy Donasi : https://streamlabs.com/zulfisaufayardha...
2018-12-15 3:55:15 AM ● 1,339 views ● 3:03:25 92.73% liked
Config PUBG Mobile High Graphic Update 0.9.5 Smooth Extreme FPS 60FPS NO LAG HD+2
HELLO GUYS!! i want to share my new config SMOOTH EXTREME FPS 900P VK. of course, you can see full feature in the thumbnail or in the video......
2018-12-14 11:00:01 PM ● 5,500 views ● 11:03 96.26% liked
Category:
Vlog
Config PUBG Mobile High Graphic Update 0.9.5 Smooth Extreme FPS 60FPS NO LAG HD+
HELLO GUYS!! i want to share my new config SMOOTH EXTREME FPS 900P OGL2. of course, you can see full feature in the thumbnail or in the video......
2018-12-13 11:00:03 PM ● 5,952 views ● 11:10 93.02% liked
Category:
Vlog
Penyerbuan Colossal Titan - Attack On Titan Wings Of Freedom
Kali ini misi setelah pelatihan prajurit Wings Of Freedom selesai, eren teringat dengan kenangan masa lalunya, orang tuanya dimakan oleh Titan...
2018-12-13 5:00:01 AM ● 272 views ● 19:49 93.55% liked
Config PUBG Mobile High Graphic Update 0.9.5 HD High FPS For Low End 30FPS NO LAG LVSD
HELLO GUYS!! i want to share my new config HD HIGH FPS 540LV OGL2. of course, you can see full feature in the thumbnail or in the video... (TONTON...
2018-12-12 11:00:00 PM ● 2,003 views ● 11:01 89.55% liked
PLAYERUNKNOWN'S Battlegrounds
Category:
Vlog
Misi Pelatihan Berburu Titan - Attack On Titan Wings Of Freedom
Pelatihan Anggota Wings of Freedom yang baru telah dimulai, di sini bang zs menggunakan Eren (ya ga bisa dipilih sih wkwk) Gimana sih keseruan...
2018-12-12 2:00:06 AM ● 592 views ● 13:40 97.14% liked
Config PUBG Mobile High Graphic Update 0.9.5 HD Extreme FPS For Low End 60FPS NO LAG SDNSA
HELLO GUYS!! i want to share my new config BALANCE HIGH FPS 540LVS OGL2. of course, you can see full feature in the thumbnail or in the video......
2018-12-11 11:00:01 PM ● 2,988 views ● 11:02 95.35% liked
PLAYERUNKNOWN'S Battlegrounds
Category:
Vlog
Review MAP VIKENDI di PUBG Mobile Global! Hype Banget Cuy!
MAP VIKENDI TELAH TIBAAAAAAAAA... Ajibnya, map vikendi masih bisa dimainkan buat HP HP Kentang loh! udah bang zs test di HP kentang punya bang...
2018-12-11 6:15:00 AM ● 1,982 views ● 15:07 93.62% liked