Najlvin

Najlvin

Views:
7,910,628
Subscribers:
15,600
Videos:
630
Duration:
37:13:39:05
Czech Republic
Czech Republic

Najlvin is a Czech YouTube content creator with more than 15.6 thousand subscribers, with his content totaling roughly 7.91 million views views across 630 videos.

Created on ● Channel Link: https://www.youtube.com/@Najlvin




About Najlvin

Milí diváci, vítám vás na svém kanále! Ať už jste fanoušci opevnění, milovníci zvířat či vášniví hráči, věřím, že si tu každý z vás něco najde. Naleznete zde veškerou moji video tvorbu, která se skládá především z různých videí o opevnění, hrách a v neposlední řadě také o mojí liščí společnici Vixey. Vše přehledně roztříděné do jednotlivých seznamů, abyste se v tom neztratili.

Tradiční let’s play série z her vydávám nepravidelně v závislosti na mém volném čase a není to ani prioritou tohoto kanálu. Každopádně když rozjedu novou sérii, je mou snahou hry vždy dohrávat do konce a pokud mi to čas dovolí, vydávat jednotlivé díly každý druhý den.

Streamy, vysílané převážně přes můj Twitch, jsou zde jen okrajově jako třešnička na dortu a většinou se týkají her, které jsou nekonečné a jimž se dlouhodobě věnuji. Mým cílem není žádné pravidelné vysílání nebo někoho poučovat, jak hrát. Beru to pouze jako prostředek, jak si s vámi diváky jednou za čas popovídat.

Doufám, že se vám tu bude líbit.




Most Viewed Games