Retro Hráč

Retro Hráč

Views:
84,538
Subscribers:
1,290
Videos:
618
Duration:
51:20:34:40
Czech Republic
Czech Republic

Retro Hráč is a Czech YouTube content creator with around 1.29 thousand subscribers. His content totals over 84.54 thousand views views across 618 videos.

Created on ● Channel Link: https://www.youtube.com/channel/UC-w6jg4GOcjWbbrsdXY12UA




About Retro Hráč

Všechno to začalo v první polovině roku 2015 kdy momentálně hlavní admin stránky Daniel99j – sběratel her, konzolí a tvůrce hry Head Hunters založil na Facebooku stránku „Retro Hráč„. Jednalo se o klasickou fan stránku kde přidával příspěvky a občas nabral nějakého nového fanouška.

O dva roky později si Dan uvědomil, že se mu už zhruba rok honí hlavou myšlenka o tom, že na retro-herní scéně není žádný pořad o starých hrách. Začal tedy psát scénáře pro svůj vlastní pořad, bohužel člověk který mu s tím přislíbil svou pomoc večně neměl čas a tak natáčení první epizody další rok stálo. Dan se po roce čekání a odkládání rozhodl oslovit svého dlouholetého kamaráda Jimba jestli by se na natáčení pořadu nechtěl podílet. Původně měl být na obrazovkách jen Dan a Jimbo se měl starat spíše o kameru a věci kolem, ale hned při natáčení prvního dílu si kluci uvědomili že bude super, pokud budou před kamerou oba. V lednu 2018 tak vyšel první díl YouTube pořadu Retro Hráč!




Most Viewed Games