Crash of the Titans - Gameplay - PlayStation 2
Oyun ilk olarak 4 Ekim 2007'de Kuzey Amerika'da, 12 Ekim 2007'de Avrupa'da ve 18 Ekim 2007'de Avustralya'da piyasaya sürüldü. Crash Bandicoot serisinin Japonca sürümüne sahip olmayan ilk oyun.
Oyunun hikayesi, dizinin antagonisti Doktor Neo Cortex'in "Mojo" olarak bilinen bir maddenin keşfine odaklanıyor ve Wumpa Adaları sakinlerini "Titanlar" olarak bilinen sadık mutantlar ordusuna dönüştürmeyi planlıyor. Serinin kahramanı Crash Bandicoot, mojoyu toplarken Cortex'in Titanlarını kontrol etmek ve yok etmek için "kriko" tekniğini kullanarak Cortex'i durdurmalıdır.
Crash of the Titans'ın konsol sürümleri piyasaya sürüldükten sonra çeşitli incelemeler alırken, DS sürümü olumlu eleştirileri almıştır. Eleştirmenler genel olarak kriko kavramını ve çeşitliliğini övmüş olsalar da, oyunun genel yürütülmesi, özellikle kısa uzunluğu nedeniyle ortada kaldı. Bu yorumlara rağmen, oyun üç ödül için aday gösterildi.
Videoların devamı için bizi beğenmeyi ve takip etmeyi unutmayın.