7,930

Duration: 1:19
58 views
1

David Gómez va ser el guanyador de l'edició número 58 del Gran Premi del Préssec, al Morell, puntuable per a la Copa Critérium elit-sub23 de la Federació Catalana i organitzada pel club ciclista local.

L'actual líder de les Grans Clàssiques va ser el més ràpid d'un circuit urbà de 60 quilòmetres i en què va doblar la resta de participants i a excepció de Carlos López, que va acabar segon.

La tercera posició, decidida a l'esprint, va ser per a Àlex Ulloa, el primer de la general de la Copa Critérium quan queden quatre curses més per disputar-se. La següent d'elles, deixant així enrere la cita esportiva que coincideix amb la Festa Major del Morell, es durà a terme a Sant Llorenç de la Galera, el 13 d'agost.