Isı Yalıtımı ve Hayvancılığa Giriş - Oxygen Not Included Rehberi 7. Bölüm
Oxygen Not Included Rehberinin 7. bölümünde ilk olarak çalışma mesafesinin artmasından dolayı mola saatinde yemek ve tuvalet ihtiyaçlarını gideremeyen duplicantlarımızın schedule kısmından mola sürelerini uzatıyoruz.
Bir önceki bölümde inşa ettiğimiz gaz maskelerini kullaranak klor ve hidrojen gazlarının bulunduğu bölgede kazılarımıza başlıyoruz.
Yüksek sıcaklık bulunan bölgelere yaklaşmaya başladığımızdan dolayı bu sıcaklığın tüm üssümüze yayılmasını engellemek amacıyla ısı yalıtım malzemesi ile üssümüzün sınırlarını çevirmeye başlıyoruz. Eğer bu sıcaklığı engellemezsek üssümüzün tamamı yavaş yavaş 30-35 derece ve daha yüksek sıcaklıklara ulaşma riskine sahip. Bu sıcaklıklarda ise çoğu bitki yetişememektedir ve yemek kıtlığı oluşması ihtimalini doğurmaktadır. Bu yüzden sıcak olan bölgelerin yalıtımını erken yapmak oldukça önemli.
Yalıtımdan sonra ilk critter çiftliğimizi kuruyoruz. Oyunda en erken bulunabilen critter olan hatch ve hatchlingleri büyüterek et, yumurta ve kömür elde etmek amacıyla hatch yetiştirmeye başlıyoruz. Hatchler sandstone gibi malzemeleri yiyerek dışkı olarak kömür üretmekte.
Other Videos By Qualnspec
Other Statistics
Oxygen Not Included Statistics For Qualnspec
At this time, Qualnspec has 147,595 views for Oxygen Not Included spread across 54 videos. The game makes up over 1 day of published video on his channel, or 23.80% of the total watchable video for Oxygen Not Included on Qualnspec's YouTube channel.