Yiannis The Menace

Yiannis The Menace

Views:
25,217
Subscribers:
730
Videos:
167
Duration:
3:22:08:23
Greece
Greece

Yiannis The Menace is a Greek YouTube channel which has 730 subscribers. He published 167 videos which altogether total approximately 25.22 thousand views.

Created on ● Channel Link: https://www.youtube.com/@YiannisTheMenaceGamesReviews




About Yiannis The Menace

Θα αναρωτιέσαι Γκειμερόπουλο μου περί τίνως πρόκειται το κανάλι σωστά? Ε λοιπόν άκου το να ησυχάσεις! Εδώ λοιπών σε αυτόν τον ιερό ιντερνετικό χώρο, λατρεύουμε και προσκυνούμε την αιτία αλλά και την λύση σε όλα μας τα προβλήματα! Όχι δεν είναι η μπύρα μεγάλε (είναι και αυτό βασικα)!! Ειναι το video gaming! Ενθάδε λοιπων μοιραζώμεθα με τους υπόλοιπους συν παικταράδες μας όλη την Σωφία (όχι το γκομενάκι την κόρη του χασάπη) και την γνώση που αποκομήσαμε ως παιχνιδοπαίκτες η παλεώτεροι εξ ημών, αλλά εμφυσουμε και μεταλαμπαδεύουμε την γνώση τούτη στην νεότερη γενιά των Gamers! Προσπαθούμε να ορθώσουμε το ανάστημά μας λέγωντας την γνώμη μας ανευ αναστολών.

Λοιπων επειδή πολύ φιλοσωφία έπεσε παίδες, οτι γουστάρετε το μοιράζεστε με τα υπολοιπα τσακάλια που αράζουνε στο κανάλι, πάντα ελεύθερα και με σεβασμό προς τους υπόλοιπους συν αγωνηστές. Tips Tricks, συμβουλές απόψεις προτροπές-προτάσεις ή ότιδήποτε άλλο μας γουστάρει το ποστάρουμε χωρις φόβο και πάθος.

Ας γήνουμε γαμώ τα παρεάκια!!!




Most Viewed Games