Trubadupa

Trubadupa

Views:
6,307
Subscribers:
17
Videos:
539
Duration:
24:08:00:10

Trubadupa is a YouTube channel which has 17 subscribers, publishing 539 videos which altogether total around 6.31 thousand views.

Created on ● Channel Link: https://www.youtube.com/@trubadupa




About Trubadupa

Suomalainen videopelien suurkuluttaja vuosimallia 1993. Kanavaltani löydät satunnaisia läpipeluu sarjoja, genrenä mitä luultavammin seikkailu sekä roolipelit. Räiskintäpelit jätin kultaisen 2013-vuoden jälkeen, kun alkoi täysi-ikäisyyden myötä standardit peleihin muuttua, tämä lopulta johti siihen että aivan uusi arvostus tarinapainotteisia pelejä kohtaan löytyi. Se kuudes codi/bäfä ei vaan yksinkertaisesti napannut enään.

Materiaali tulee suoraan sellaisenaan leikkaamattomana, elikkä mitään editointi softan läpi puskettua tavaraa ei ole. Ei vaan riitä aika ja kiinnostus alkaa kikkailemaan. Teen tätä pelkästään harrastus/ajanviettomielessä ja mahdollisuutena päästä jakamaan omia mielipiteitä, ajatuksia ja ripausta huumoria selostuksen muodossa samalla kun pelaan. Tästä syystä myöskään aikataluja en ole laatinut, videoita tulee tasaiseen tahtiin kun on jotain mielekästä pelattavaa!

Alustat joilla pelailen: PC ja PS5
Mikki: Blue Microphones Snowball iCE
Kuulokkeet: Sony 3D-Pulse







Most Viewed Games



Latest Videos


2024-04-13 10:31:23 PM ● 11 views ● 2:26