E_T___

E_T___

Views:
414,786
Subscribers:
1,090
Videos:
410
Duration:
27:01:41:00
Czech Republic
Czech Republic

E_T___ is a Czech YouTube channel which has approximately 1.09 thousand subscribers. He published 410 videos which altogether total approximately 414.79 thousand views.

Created on ● Channel Link: https://www.youtube.com/channel/UCAM34yTfII2Fb1bLoGhW30g




About E_T___

Vítejte na mém YouTube kanálu, kde se věnujeme vášnivému světu videoher prostřednictvím živých streamů i videa! Připojte se k nám abyste zažili neuvěřitelné dobrodružství, vzrušení a zábavu přímo z pohodlí vašeho domova.

Naše streamy zahrnují širokou škálu her z různých žánrů Procházíme nejnovějšími tituly, ale také se vracíme k legendárním klasikám, abychom si připomněli vzpomínky a prožili nostalgii.

Náš kanál je otevřený pro všechny hráče, od začátečníků až po hardcore veterány. Naše komunita je místo, kde se můžete sdílet svými zážitky, radovat se z úspěchů a společně překonávat výzvy.

Nenechte si ujít naše živé streamy a videa plné vášně, smíchu a interakce! Připojte se k nám, buďte součástí naší herní rodiny a společně prozkoumáme nekonečné území videoherního světa. Podpořte nás odběrem, sdílením a zapojením se do konverzace. Těším se na setkání s vámi na našich příštích dobrodružstvích!




Most Viewed Games