Олег Ліванов

Олег Ліванов

Views:
170,824
Subscribers:
4,860
Videos:
56
Duration:
12:09:08
Ukraine
Ukraine

Олег Ліванов is a Ukrainian content creator on YouTube with over 4.86 thousand subscribers. His content totals roughly 170.82 thousand views views across 56 videos.

Created on ● Channel Link: https://www.youtube.com/@olehlivanovnonjournalist




About Олег Ліванов

Вітання! Мене звуть Олег Ліванов. Я багато працював у ігровій журналістиці. Також вивчився на геймдизайнера. У 2019 році їздив на найбільшу ігрову виставку в Європі — Gamescom і знімав звідти ексклюзив. Дізнався досить інсайдів про те, як працює світова ігрова преса і піарники ігрових компаній, співпрацював з Sony.

На цьому каналі ви дізнаєтеся про все, що цікаво мені, здебільшого, про ігри та технології!

У мене немає оглядів ігор до релізу, але завдяки цьому немає і технічних завдань від видавців. Проте є досвід геймера та блогера довжиною у понад 15 років! За цей час я встиг попрацювати на кількох ігрових порталах із сотнями тисяч і мільйонами підписників, а іноді знайомився з людьми з найкращих місць ігроіндустрії. Працював на ігропортаі Hemula, на Ігроманії(але зараз зрозумів, що гарні росіяни — ті, яких не видно у тепловізор), ребрендував декілька своїх каналів тощо. Тикай підписку зі дзвоником, і я покажу тобі наскільки глибока кроляча нора.






Most Viewed Games



Latest Videos