150.000 TL'lik Oyun Sisteminde Ödüllü PUBG Turnuvası

Channel:
Subscribers:
718,000
Published on ● Video Link: https://www.youtube.com/watch?v=DNm03FAu-t4



Duration: 3:12
11,039 views
210


20 Haziran'da takipçilerimizle bir araya geldik ve Acer'ın 150.000 TL'lik oyuncu kabininde PUBG turnuvası düzenledik.

https://www.technopat.net/2019/06/28/150-000-tl-lik-oyun-sisteminde-odullu-pubg-turnuvasi/

Ödüllü PUBG turnuvamızda yaşananları ve katılımcılarının Acer Thronos ile PUBG performanslarını sizler için kayda aldık. İyi seyirler.

Predator Thronos, yeni nesil oyuncular için yepyeni bir oyun kabini deneyimi sunuyor. 1,5 metre uzunluğunda çelik bir yapıya sahip olan ürün, beyaz veya mavi hatlara sahip çift ton siyah rengiyle etkileyici görünüyor. Oyun içindeki etkilere göre titreyen koltuk, kullanıcının kendisini oyunun içinde gibi hissetmesini sağlıyor. Thronos’un ayarlanabilir koltuğu; ergonomik oturma bölümü tasarımına, ayak koyma yerine ve 140 derece arkaya yatabilen bir kabine sahip. Üründe üç adet 27 inç oyuncu monitörüne ve Predator oyuncu bilgisayarına yetecek kadar yer bulunuyor. Predator masaüstü bilgisayar, üç adet Predator monitör ve aksesuarlarla bir araya geldiğinde, Thronos bir oyuncu kabininden çok bir oyuncu üssüne dönüşüyor.

#pubg #acer #espor







Tags:
Technopat
teknoloji
video
pubg
pubg turnuva
acer
acer thronos
oyun
tunuva
espor



Other Statistics

PLAYERUNKNOWN'S Battlegrounds Statistics For Technopat

There are 126,668 views in 3 videos for PLAYERUNKNOWN'S Battlegrounds. His channel published less than an hour of PLAYERUNKNOWN'S Battlegrounds content, making up less than 0.02% of the total overall content on Technopat's YouTube channel.