2020 Yemek Çılgınlığı - Bir Şefin Restoranı Oyunu Android Gameplay

Channel:
Subscribers:
16,500
Published on ● Video Link: https://www.youtube.com/watch?v=4anDCuBL6cc



Duration: 13:49
24,489 views
104


Hep hayalini kurduğun utsa şef 👨‍🍳 ol! Kendine hayran bırakan bu zaman yönetimi oyunu, bu yıl en iyi dijital aşçılık tecrübesini sana tattıracak!

Gerçek bir yemek çılgınlığına dal. Mutfak Çılgınlığında tıpkı bir DELİ ŞEF gibi yemek yap! Yemek çılgınlığında kendini kaptırdın ve 🍨 yemek oyunlarına doyamadın mı? O zaman BU yemek oyunu tam sana göre! İnanılmaz restoranlarda aç müşterilere ⏩ HIZLI bir şekilde lezzetli yemekler 🍩 servis edeceksin. Üstesinden gelemeyeceğin zorluk yok.

Bu büyü haritada restorandan restorana atla. Bu macerada ilerledikçe birçok yer bulacak ve buraları açacaksın. 🌄 Restoranları eski şaşalı günlerine döndür ve daha fazla müşteri çek. Yemek Çılgınlığı başlasın!

Yemek pişirme tekniklerini ve yöneticilik yeteneklerini geliştir 🍽. Bir yandan zamana dikkat ederken olabildiğince hızlı tıkla. Yemek yapmak hiç bu kadar heyecan verici ve eğlenceli olmamıştı! Yemek pişirme becerilerini geliştirmek için olası bütün mutfak eşyalarını dene 🍳. Daha iyi bir oyun tecrübesi için yemekleri ve mutfak eşyalarını geliştir!

Chris Zabriskie adlı sanatçıya ait The Life and Death of a Certain K. Zabriskie, Patriarch, Creative Commons Atıf 4.0 kapsamında lisanslanmıştır. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/

Kaynak: http://chriszabriskie.com/vendaface/

Sanatçı: http://chriszabriskie.com/







Tags:
android
android oyun
ondroid oyunlar
cartoon
game
games
yeni oyun
android games
new
cep telefonu oyunları
ios
mobil oyunlar
mobil games
2020 oyunlar
2020 android oyunlar
2020 android games
android oyun ustası
game herald
Yemek
Yemek Çılgınlığı
Yemek Çılgınlığı - Bir Şefin
Yemek Çılgınlığı - Bir Şefin Restoranı
Yemek Çılgınlığı - Bir Şefin Restoranı Oyunu