DRIE DOELPUNTEN, DRIE PUNTEN! - Samenvatting FC Groningen - Cambuur Leeuwarden

25,900

Duration: 8:30
4,139 views
86

FC Groningen heeft zaterdagavond met ruime cijfers gewonnen van Cambuur (3-0). De Trots van het Noorden ging na een sterke eerste helft rusten met een 2-0 voorsprong. Goals waren er van Marvin Peersman en Thom van Bergen. Doelman Hidde Jurjus kreeg twintig minuten voor tijd een rode kaart waardoor Dirk-Jan Baron debuteerde voor de FC. Topscorer Romano Postema gooide vlak voor tijd het duel in het slot met de bevrijdende 3-0.

Other Videos By FC Groningen

3 days agoLukkien: ‘Vol gas geven voor de winst’
3 days ago𝐷𝑒 𝑘𝑙𝑒𝑢𝑟𝑒𝑛 𝑣𝑎𝑛 Rob Groen. 🟢⚪
3 days ago🚗 WIE RIJDT HET BESTE? - THIJMEN BLOKZIJL vs. NICK BAKKER
5 days agoPROMOTIEKRAKER in Tilburg - Samenvatting Willem II - FC Groningen
2024-04-25'Wij zijn er klaar voor en ik heb daar een goed gevoel bij' | Lukkien over Willem II - FC Groningen
2024-04-23DRIE DOELPUNTEN, DRIE PUNTEN! - Samenvatting FC Groningen - Cambuur Leeuwarden
2024-04-22TITELKRAKER op CORPUS | FC Groningen O21 - Feyenoord O21 | Samenvatting
2024-04-20HELE STADION SPRINGT VOOR DE FC! - Thuis
2024-04-19‘Kolkende Euroborg twaalfde, dertiende en veertiende man’ | Voorbeschouwing
2024-04-18PEERSMAN: ONZE NUMMER 43.
2024-04-17WIE WINT DE BEKER van het G-VOETBALTOERNOOI? 🏆
2024-04-16PEERSMAN EN SCHREUDERS beslissen de wedstrijd! - VVV Venlo - FC Groningen | Samenvatting
2024-04-12FC Groningen pakt de draad op in Venlo | Voorbeschouwing
2024-04-09Gelijkspel in Euroborg tegen NAC Breda - FC Groningen - NAC Breda Samenvatting
2024-04-08Schitterende PANNA van TURAY | Samenvatting: FC Groningen O21 - FC Twente / Heracles
2024-04-05Lukkien: ‘Ik proef honger en vastberadenheid’ | Voorbeschouwing
2024-04-03DRENTHE is GROEN-WIT! - Achter de schermen bij FC Emmen - FC Groningen
2024-04-03Nils Eggens tekent eerste contract voor FC Groningen!