FREE POLKADOT TOKEN! | Binance Learn and Earn Crypto Full Tagalog Guide /Tutorial
✅BINANCE REGISTRATION :https://bit.ly/3rK8a24
BINANCE LEARN AND EARN
POLKADOT
REWARD: $1.2
Answers::::----
1. Which of the following is a founder of Polkadot?
Answer: Gavin Wood
2. Which limitations of bridges does Polkadot address?
Answer: They have limited functionality and security flaws
3. Which of the following are use cases that Polkadot supports?
Answer: All of the options
4. What is blockspace?
Answer: The core product of blockchains
5. Polkadot developers who need more functionality and scalability should build:
Answer: A custom blockchain
6. What is the mission of Polkadot?
Answer: To power the movement for a better web
7. Which stage companies does Polkadot support?
Answer: All of the options
8. Which of the following is NOT a benefit of building a custom blockchain on Polkadot?
Answer: Built-in AI features
9. What term did Polkadot's
founder coin?
Answer: Web 3.0
10. Which stage companies does Polkadot support?
Answer: All of the options
11. What does interoperability mean on Polkadot?
Answer: Apps and services can securely communicate across blockchains
✅Zealy Quest Giveaway : https://zealy.io/c/brgytamago/invite/AYNylNfkR2WxPChXkCV57
✅ALROCK Official telegram GroupChat : https://t.me/+t7qQH1WinaZlNzQ1
✅ALROCK Official Discord : https://discord.gg/mtCTSeY7r2
📌 FOR COLLABORATION: [ This is my Only Account ]📌
✅For Direct Messages : email me @ aljerock14@gmail.com
✅Telegram : @ALROCK14 or / https://t.me/ALROCK14
📌Note: Above is my only account so please be careful for any scammer who imitate my account. Keepsafe and Godbless!
🔥Join our Community for updates and Giveaways🔥
✅ALROCK Official telegram GroupChat : https://t.me/+t7qQH1WinaZlNzQ1
✅ALROCK Facebook Group : https://www.facebook.com/groups/178820576674754
✅ALROCK Facebook Gaming Channel : https://www.facebook.com/gaming/alrockph
✅ALROCK Official Twitter : https://twitter.com/ALrOck14
📌MEXC REGISTRATION (GET 10% DISCOUNT) : https://bit.ly/382V2vX
USE MY REFFERAL CODE : 1EFGX
📌BINANCE ACCOUNT REGISTRATION : https://bit.ly/3rK8a24
📌THE MOST LEGIT FREE MINING IN THE WORLD : https://youtu.be/zco5d7scmYA
🔥I'm not your financial advisor, always take your own risk and do your own research for investments.Video is mainly for educational purposes only. This will serve as a guide, and the creator may NOT offer any investment advice.
---------------------- x --------------
✅𝙇𝙄𝙉𝙆𝙨 𝘿𝙄𝙎𝘾𝙇𝘼𝙄𝙈𝙀𝙍: 𝑃𝑜𝑠𝑡 𝑑𝑒𝑠𝑐𝑟𝑖𝑝𝑡𝑖𝑜𝑛 𝑐𝑜𝑛𝑡𝑎𝑖𝑛𝑠 𝑎𝑓𝑓𝑖𝑙𝑖𝑎𝑡𝑒 𝑙𝑖𝑛𝑘𝑠, 𝑤ℎ𝑖𝑐ℎ 𝑚𝑒𝑎𝑛𝑠 𝑡ℎ𝑎𝑡 𝑖𝑓 𝑦𝑜𝑢 𝑐𝑙𝑖𝑐𝑘, 𝑠𝑖𝑔𝑛𝑢𝑝 𝑎𝑛𝑑 𝑝𝑎𝑟𝑡𝑖𝑐𝑖𝑝𝑎𝑡𝑒 𝑜𝑛 𝑜𝑛𝑒 𝑜𝑓 𝑡ℎ𝑒 𝑙𝑖𝑛𝑘𝑠, 𝐼’𝑙𝑙 𝑟𝑒𝑐𝑒𝑖𝑣𝑒 𝑎 𝑠𝑚𝑎𝑙𝑙 𝑐𝑜𝑚𝑚𝑖𝑠𝑠𝑖𝑜𝑛. 𝑇ℎ𝑖𝑠 ℎ𝑒𝑙𝑝𝑠 𝑠𝑢𝑝𝑝𝑜𝑟𝑡 𝑡ℎ𝑒 𝑐ℎ𝑎𝑛𝑛𝑒𝑙 𝑎𝑛𝑑 𝑎𝑙𝑙𝑜𝑤𝑠 𝑢𝑠 𝑡𝑜 𝑐𝑜𝑛𝑡𝑖𝑛𝑢𝑒 𝑡𝑜 𝑚𝑎𝑘𝑒 𝑣𝑖𝑑𝑒𝑜𝑠 𝑙𝑖𝑘𝑒 𝑡ℎ𝑖𝑠. 𝑇ℎ𝑎𝑛𝑘 𝑦𝑜𝑢 𝑓𝑜𝑟 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑐𝑜𝑛𝑡𝑖𝑛𝑢𝑒𝑑 𝑠𝑢𝑝𝑝𝑜𝑟𝑡!
FREE POLKADOT TOKEN! | Binance Learn and Earn Crypto Full Tagalog Guide /Tutorial
#ALROCK #binance #learnandearn #free #freecrypto #crypto #cryptocurrency #earnfreecrypto #earnings #freeearnings #freeearningapp
✅IgnoreThetags
alrock,alrock nation,binance earn,how to make money with binance,earn crypto for free,binance learn and earn,learn and earn binance,free token,free airdrop,airdrop,free crypto,crypto,cryptocurrency,binance learn and earn tutorial,binance learn and earn tagalog tutorial,binance learn and earn answers,binance learn and earn free answer,learn and earn with binance,binance,binance free token,binance free dot,binance airdrop,binance free crypto,review,tagalog