La UE Rapitenca esgarrapa un punt (2-2) 'in extremis' davant el Vilassar

7,420

Duration: 2:01
16 views
0

La UE Rapitenca va aconseguir salvar un punt 'in extremis' en el partit davant el Vilassar, que va acabar amb empat a dos gols. Els del Montsià, que lluiten per la salvació a la Tercera Federació, van generar un gran nombre d'ocasions, mentre que el seu rival va materialitzar dues oportunitats de les tres que va tenir.

A la primera part, la UE Rapitenca va sortir a buscar la porteria contrària i va crear perill. Sobre la mitja hora de joc, una assistència de Mario va permetre Pachu anotar l'1-0. Poc després, els visitants van empatar a un mitjançant Elhadji, que va aprofitar una indecisió defensiva entre Escudero i Dan.

A la segona meitat, la Rapitenca va seguir dominant i oferint un vendaval de joc ofensiu, amb diverses ocasions, entre elles dos pals. Ja en temps de descompte, al minut 92, Joel va culminar una contra del Vilassar per marcar l'1-2. Afortunadament, abans del final, Gerard Verge va poder salvar un punt per a la Rapitenca, transformant un penal per mans d'un jugador visitant.

Ara, la Rapitenca començarà a pensar en la represa del partit contra el Mollerrusa, que jugarà aquest dimecres, quan es disputaran els setze minuts restants, més l'afegit, d'aquest encontre que en el moment de la suspensió registrava un empat a zero al marcador.

Font: Martí Garcia

Other Videos By Canal21Ebre

2024-04-22Maria Climent narra la seva història d’infertilitat amb ‘Mai és una paraula molt lletja’
2024-04-22Camela omple a l’Aldea
2024-04-22L’Ebre porta a la Taula Nacional de l’Aigua el rebuig a la interconnexió de xarxes
2024-04-22Activitat frenètica a les floristeries per deixar a punt totes les roses per Sant Jordi
2024-04-22Fem una Ullada: Inauguració de la 18a Fira de l'Arròs i el Comerç de l'Aldea
2024-04-22Fem una Ullada: Primavera DO Terra Alta - Lliurament de premis del Concurs de Vins 2024
2024-04-21'Antonio Roca. Tortosa en color', al #PrimeraColumna del 22 d'abril del 2024
2024-04-21Sisco Lahosa, al #PrimeraColumna del 22 d'abril del 2024
2024-04-21El CF Amposta supera (0-3) l'Alcanar i certifica l'ascens a la Segona Catalana
2024-04-21Fem una Ullada: Primavera DO Terra Alta - Concert de Judit Nedderman
2024-04-21La UE Rapitenca esgarrapa un punt (2-2) 'in extremis' davant el Vilassar
2024-04-21Fem una Ullada: 3a edició de Firarrels Tivenys