Let's Play Legend of Zelda Majora's Mask Part 35: The Singing Frog Choir

Channel:
Subscribers:
45
Published on ● Video Link: https://www.youtube.com/watch?v=ldEniDG93yo



Duration: 29:49
67 views
0


In this part we finish up our sidequesting before finishing up the next area of the main story.

Here are the questions and answers to the questions that Keaton can ask:
*Note: I am not writing the questions exactly he will ask them because it would take forever to keep resetting the days to find him again until he asks every question since he will ask the same questions most of the time.*
1. Question: Whit time does Romani go to bed?
Answer: 8 o'clock
2. Question: What time does Romani wake up?
Answer: 6 o'clock
3. Question: How many levels will the festival tower be at the end?
Answer: 4
4. Question: What is Tingle's spell? "Tingle, Tingle..." what?
Answer: Kooloo-Limpah
5. Question: What race does Darmani come from?
Answer: Goron
6. Question: Which weapon does Romani practice with?
Answer: Bow
7. Question: How many balloons does Romani use for practicing?
Answer: 1
8. Question: What race does Mikau belong to?
Answer: Zora
9. Question: What kind of instrument does the skull Kid use?
Answer: Flute
10. Question: What is the name of the song that Romani teaches Link?
Answer: Epona's Song
11. Question: What is Anju's habit?
Answer: Apologies right away
12. Question: What is Anju bad at doing?
Answer: Cooking
13. Question: How old is Tingle the map salesman?
Answer: 35
14. Question: Is Ting left-handed or right handed?
Answer: Right-handed
15. Question: How many postboxes are there in Clock Town?
Answer: 5
16. Question: How many cows are there in Romani Ranch?
Answer: 3
17. Question: How many cow statues are there in Romani Ranch?
Answer: 10
18. Question: What is the name of the lead singer of the Zora band: The Indigo-Gos?
Answer: Lulu
19. Question What is the name of the Vintage Milk sold at the Milk Bar?
Answer: Chataeu Romani
20. Question: What is the nickname given to you by Romani?
Answer: Grasshopper
21. Question: What is the name of the festival in Clock Town?
Answer: Carnival of Time
22. Question: What does the Bomb Shop owner call his mother?
Answer: Mommy
23. Question: What is the name of Clock Town's Mayor?
Answer: Dotour
24. Question: What is the name of Anju's father?
Answer: Tortas
25. Question: What is the name of the Bombers' leader?
Answer: Jim
26. Question: What color are Tingle's pants?
Answer: Red
27. Question: Where does Cremia bring the milk bottles?
Answer: Milk Bar
28. Question: What is the name of the hotel in Clock Town?
Answer: Stock Pot Inn
29. Question: How many chickens are there in the Cow Shack?
Answer: 1
30. Question: How many members are in the Zora band?
Answer: 5




Other Videos By chrisstruk05


2014-04-11Let's Play Legend of Zelda Majora's Mask Part 45: The Moon-Goht's Remains-Goron Link
2014-04-11Let's Play Legend of Zelda Majora's Mask Part 44: The Moon-Oldawa's Remains-Deku Scrub Link
2014-04-11Let's Play Legend of Zelda Majora's Mask Part 43: Calling the Giants
2014-04-11Let's Play Legend of Zelda Majora's Mask Part 42: Last Minute Cleanup
2014-04-09Let's Play Legend of Zelda Majora's Mask Part 41: Giant Masked Insect
2014-04-09Let's Play Legend of Zelda Majora's Mask Part 40: Getting Lost in Stone Tower Upside Down
2014-04-09Let's Play Legend of Zelda Majora's Mask Part 39: Stone Tower Right Side Up
2014-04-09Let's Play Legend of Zelda Majora's Mask Part 38: Trecking up Stone Tower
2014-04-09Let's Play Legend of Zelda Majora's Mask Part 37: Castle of Ikana
2014-04-03Let's Play Legend of Zelda Majora's Mask Part 36: The Gibdos Requests
2014-04-01Let's Play Legend of Zelda Majora's Mask Part 35: The Singing Frog Choir
2014-03-30Let's Play Legend of Zelda Majora's Mask Part 34: The Couple's Mask
2014-03-30Let's Play Legend of Zelda Majora's Mask Part 33: Anju and Kafei
2014-03-28Let's Play Legend of Zelda Majora's Mask Part 32: The Land of the Dead
2014-03-27Let's Play Legend of Zelda Majora's Mask Part 31: Lulu Gets Her Voice Back
2014-03-27Let's Play Legend of Zelda Majora's Mask Part 30: Getting to the Boss Door
2014-03-27Let's Play Legend of Zelda Majora's Mask Part 29: The Ice Arrow
2014-03-27Let's Play Legend of Zelda Majora's Mask Part 28: The Zora Hall
2014-03-27Let's Play Legend of Zelda Majora's Mask Part 27: The Beaver Bros.
2014-03-27Let's Play Legend of Zelda Majora's Mask Part 26: Off To The Races
2014-03-27Let's Play Legend of Zelda Majora's Mask Part 25: All Night's Mask



Tags:
Link
Zelda
Skull Kid
Mask
LOZ
LOZ:MM
Legend of Zelda
Majora's Mask
Legend of Zelda: Majora's Mask
Nintendo
Nintendo 64
N64
GameCube
Nintendo GameCube
GCN
Nintendo WII
WII
The Legend Of Zelda: Majora's Mask (Video Game)
Video Game (Industry)
Link (Fictional Character)



Other Statistics

The Legend of Zelda: Majora's Mask Statistics For chrisstruk05

There are 2,463 views in 50 videos for The Legend of Zelda: Majora's Mask. About 15 hours worth of The Legend of Zelda: Majora's Mask videos were uploaded to his channel, roughly 19.58% of the content that chrisstruk05 has uploaded to YouTube.