Shonen Romania

Shonen Romania

Views:
82,059
Subscribers:
1,270
Videos:
672
Duration:
30:07:43:18
Romania
Romania

Shonen Romania is a Romanian content creator on YouTube with around 1.27 thousand subscribers. His content totals around 82.06 thousand views views across 672 videos.

Created on ● Channel Link: https://www.youtube.com/@ShonenRo




About Shonen Romania

Canal dedicat exclusiv tot ceea ce înseamnă Anime pe românește. E despre Anime România de la un fan al animeului la altul. Împreuna cu podcasturile Ora de Anime, Episodul Săptamânii și Shonen Ro Live! Pentru mai multe știri din lumea anime și discuții dă subscribe, like și distribuie.

Shonen Ro Live e singurul podcast despre cele mai noi știri din anime, manga și jocuri din Japonia. Raul, împreună cu voi discută cele mai importante știri din tot ce e lumea anime și nu numai. Live în fiecare Miercuri de la 18 si Sâmbătă de la ora 15 pe twitch.tv/ShonenRo, iar pe YouTube Joi, respectiv Duminică de la ora 18.

Iar dacă vrei să discutăm cele mai importante lucruri din Anime, caută podcastul Ora de Anime. Unde în fiecare săptămână discutăm despre cele mai arzătoare si importante lucruri din lumea anime. De la ce e un waifu, ce e shonen, cele mai bune animeuri sezonale, cele mai ridicole chestii si nu numai. Live Luni de la ora 18 pe twitch.tv/ShonenRo și ziua următoare pe YouTube.




Most Viewed Games



Latest Videos


2024-03-05 9:28:04 PM ● 110 views ● 1:58
Category:
Show
Category:
Show