BaiGGamer

BaiGGamer

Views:
367
Subscribers:
20
Videos:
29
Duration:
1:00:11:06
Spain
Spain

BaiGGamer is a Spanish YouTube content creator with 20 subscribers. He published 29 videos which altogether total 367 views.

Created on ● Channel Link: https://www.youtube.com/@BaiGGamer




About BaiGGamer

Déu vos guard!

Sóc Pau Baig i aquest és el meu canal secundari dedicat al gaming en català. Per què? Perquè sóc gamer i fa anys que tinc ganes de generar contingut d'allò que jugo. Per què en català? Perquè és la meva llengua i s'està morint. Si els catalans no emprem el català "quan fem coses", ningú ho farà per nosaltres. Aquí teniu el meu granet de sorra per intentar salvar el català.

El contingut que pujaré serà allò que tingui ganes de jugar: Rust, Cities Skylines, Civilization, Total War... I a vegades m'entra la vena nostàlgica i jugo al Mass Effect, KOTOR o tirant encara més endarrera al Broken Sword, Day of the Tentacle, Monkey Island, Indiana Jones and the Fate of Atlantis... Sí, ja tinc una edat xD

Observareu que no em limito a pujar una sèrie d'un joc, sinó que procuro ensenyar tot allò que vaig fent explicant tot el que sé sobre cada joc. Ho he batejat com a gaming pedagògic. Suposo que per vocació. El meu canal principal és sobre divulgació informàtica ;)




Most Viewed Games



Latest Videos