| 101. | Pokémon Sun Wonderlocke | I NEED TO CATERPIE | Episode 2 | #AlolaMonth | 40 | | Pokémon Sun and Moon
|
| 102. | Pokémon Y Egglocke | RELEASE SOME FAIRY WIND | Episode 16 | 39 | Show | Pokemon X and Y
|
| 103. | Pokémon Sun Wonderlocke | WE'RE SO IN SYNC | Episode 5 | #AlolaMonth | 38 | Show | Pokémon Sun and Moon
|
| 104. | Pokémon Ultra Sun Egglocke 🌞 | 420 Blaze Kick 🌿 🐾 | Episode 5 | 38 | | Pokémon Ultra Sun and Ultra Moon
|
| 105. | Pokémon Sun Wonderlocke | WHO NEEDS A MANUAL? | Episode 6 | #AlolaMonth | 37 | | Pokémon Sun and Moon
|
| 106. | Pokémon Y Egglocke | TM04, MY MIND IS CALM | Episode 29 | 37 | Show | Pokemon X and Y
|
| 107. | Every Ability Variation (In-Battle) | 36 | |
|
| 108. | Pokémon Y Egglocke | GO GO GOGO... SKIDDO | Episode 18 | 36 | Show | Pokemon X and Y
|
| 109. | Pokémon Sun Wonderlocke | 2-IN-A-SPEAROW | Episode 12 | #AlolaMonth | 36 | | Pokémon Sun and Moon
|
| 110. | SHINY GIRATINA | Pokémon Platinum | 20,715 SRs (FULL ODDS) | 36 | | Pokémon Platinum
|
| 111. | Pokémon Y Egglocke | MAKING AMENDS | Episode 10 | 35 | Show | Pokemon X and Y
|
| 112. | Pokémon Sun Wonderlocke | DUCK-DUCK-YUNGOOS | Episode 18 | #AlolaMonth | 34 | | Pokémon Sun and Moon
|
| 113. | Types of Pokémon Fans (Part 2) | 34 | | Animal Crossing: New Horizons
|
| 114. | Pokémon Y Egglocke | GOOD SOURCE OF PROTEAN | Episode 39 | 34 | Show | Pokemon X and Y
|
| 115. | SHINY POIPOLE | Pokémon Ultra Sun and Ultra Moon Soft Reset | 3,759 SRs | 33 | | Pokémon Ultra Sun and Ultra Moon
|
| 116. | An Evolution Solution: Through Time | 33 | |
|
| 117. | Pokémon Sun Wonderlocke | LET'S GO FOR A SPINARAK | Episode 4 | #AlolaMonth | 32 | | Pokémon Sun and Moon
|
| 118. | Pokémon Sun Wonderlocke | TOTALLY LEGIT SHINY KOKO | Episode 29 | 32 | | Pokémon Sun and Moon
|
| 119. | Pokémon Ultra Sun Egglocke 🌞 | BLAZIN' THROUGH 🔥| Episode 6 | 32 | | Pokémon Ultra Sun and Ultra Moon
|
| 120. | Pokémon Y Egglocke | GO WITH THE FLOETTE | Episode 32 | 31 | Show | Pokemon X and Y
|
| 121. | SHINY MEWTWO | Pokémon Ultra Sun & Ultra Moon | 1,309 SRs (FULL ODDS) | 31 | | Pokémon Ultra Sun and Ultra Moon
|
| 122. | Pokémon Sun Wonderlocke | WHAT? IT'S EVOLVING! | Episode 20 | #AlolaMonth | 31 | | Pokémon Sun and Moon
|
| 123. | Pokémon Sun Wonderlocke | I HATE PURSUIT! | Episode 15 | #AlolaMonth | 30 | | Pokémon Sun and Moon
|
| 124. | Pokémon Sun Wonderlocke | IT'S TIME, YO. | Episode 22 | #AlolaMonth | 30 | | Pokémon Sun and Moon
|
| 125. | SHINY KYUREM | Pokémon White | 382 SRs (FULL ODDS) | 30 | | Pokémon Black and White
|
| 126. | Pokémon Y Egglocke | DON'T BE SO VILEPLUME | Episode 38 | 30 | Show | Pokemon X and Y
|
| 127. | Pokémon Ultra Sun Egglocke 🌞 | POPPIN' BERRIES LIKE A ROCKSTAR | Episode 4 | 29 | | Pokémon Ultra Sun and Ultra Moon
|
| 128. | Pokémon Sun Wonderlocke | I GOT BACK UP | Episode 26 | 29 | | Pokémon Sun and Moon
|
| 129. | Pokémon Sun Wonderlocke | WHEREFORE ART THOUGH UB? | Episode 24 | #AlolaMonth | 29 | | Pokémon Sun and Moon
|
| 130. | Pokémon Sun Wonderlocke | DON'T MUK AROUND! | Episode 25 | #AlolaMonth | 29 | | Pokémon Sun and Moon
|
| 131. | Pokémon Sun Wonderlocke | I MET TEAM SKULL | Episode 7 | #AlolaMonth | 29 | | Pokémon Sun and Moon
|
| 132. | Pokémon Y Egglocke | LET THERE BE LIGHT | Episode 20 | 28 | Show | Pokemon X and Y
|
| 133. | Pokémon Y Egglocke | PURSUING DEATH | Episode 17 | 28 | Show | Pokemon X and Y
|
| 134. | Pokémon Sun Wonderlocke | A WHITEWASHI! | Episode 16 | #AlolaMonth | 27 | | Pokémon Sun and Moon
|
| 135. | Pokémon Sun Wonderlocke | IT'S YA BOI GUZMA | Episode 28 | 27 | | Pokémon Sun and Moon
|
| 136. | Pokémon Y Egglocke | AM I READY? | Episode 41 | 26 | Show | Pokemon X and Y
|
| 137. | An Evolution Solution: Volbeat or Illumise? (St. Valentine's Day Special) | 26 | |
|
| 138. | Pokémon Ultra Sun Egglocke 🌞 | Fire-type Trickery | Episode 12 | 26 | | Pokémon Ultra Sun and Ultra Moon
|
| 139. | Pokémon Sun Wonderlocke | HOW TO: Z MOVES TUTORIAL | Episode 10 | #AlolaMonth | 25 | Tutorial | Pokémon Sun and Moon
|
| 140. | Pokémon Sun Wonderlocke | PAYING HONEDGE | Episode 8 | #AlolaMonth | 25 | | Pokémon Sun and Moon
|
| 141. | Pokémon Sun Wonderlocke | DETENTION! | Episode 11 | #AlolaMonth | 25 | Show | Pokémon Sun and Moon
|
| 142. | Pokémon Sun Wonderlocke | ELECTRIFYING DEFEAT | Episode 27 | 25 | | Pokémon Sun and Moon
|
| 143. | Pokémon Y Egglocke | VALERIE SENPAI | Episode 23 | 24 | Show | Pokemon X and Y
|
| 144. | Pokémon Sun Wonderlocke | OFF TO A ROCKIUM-Z START | Episode 23 | #AlolaMonth | 24 | | Pokémon Sun and Moon
|
| 145. | Pokémon Sun Wonderlocke | A BOUNSWEET SYMPHONY | Episode 3 | #AlolaMonth | 24 | | Pokémon Sun and Moon
|
| 146. | Interesting Strategies before Mega Evolving | 24 | |
|
| 147. | Pokémon Ultra Sun Egglocke 🌞 | PoKéMoN z CoNfIRmEd | Episode 8 | 24 | | Pokémon Ultra Sun and Ultra Moon
|
| 148. | Pokémon Ultra Sun Egglocke 🌞 | THE LAST SUPPER | Episode 28 | 24 | | Pokémon Ultra Sun and Ultra Moon
|
| 149. | Pokémon Ultra Sun Egglocke 🌞 | One Punch Man ✊ | Episode 7 | 23 | | Pokémon Ultra Sun and Ultra Moon
|
| 150. | Pokémon Ultra Sun Egglocke 🌞 | GET READY TO DRIFLOSE 👻| Episode 3 | 23 | Show | Pokémon Ultra Sun and Ultra Moon
|
| 151. | Playing Pokémon BLINDFOLDED! | 23 | |
|
| 152. | Pokémon Ultra Sun Egglocke 🌞 | 2 COOL 4 SKOOL ❄| Episode 2 | 23 | | Pokémon Ultra Sun and Ultra Moon
|
| 153. | Pokémon Ultra Sun Egglocke 🌞 | ELECTRIFYING DEFEAT | Episode 15 | 23 | | Pokémon Ultra Sun and Ultra Moon
|
| 154. | Pokémon Sun Wonderlocke | I HATE POISON TYPES! | Episode 39 | 22 | | Pokémon Sun and Moon
|
| 155. | Pokémon Sun Wonderlocke | ANOTHER ONE GABITES THE DUST | Episode 34 | 22 | | Pokémon Sun and Moon
|
| 156. | A Lyrical Analysis of B&W (serious video gg) | 22 | |
|
| 157. | Pokémon Sun Wonderlocke | DOUBLE TROUBLE! | Episode 37 | 22 | | Pokémon Sun and Moon
|
| 158. | Pokémon Sun Wonderlocke | MAKE ALOLA GREAT AGAIN | Episode 9 | #AlolaMonth | 21 | | Pokémon Sun and Moon
|
| 159. | Pokémon Sun Wonderlocke | HOWDY Y'ALL | Episode 14 | #AlolaMonth | 21 | | Pokémon Sun and Moon
|
| 160. | Shogun Showdown (Blasting into 2021) | 21 | Show |
|
| 161. | Pokémon Ultra Sun Egglocke 🌞 | CHANEL, WE HARDLY KNEW YE! | Episode 18 | 21 | | Pokémon Ultra Sun and Ultra Moon
|
| 162. | Pokémon Sun Wonderlocke | PIKA-BOO! | Episode 31 | 20 | | Pokémon Sun and Moon
|
| 163. | Pokémon Sun Wonderlocke | FEATURING AVRIL LAVIGNE | Episode 32 | 19 | | Pokémon Sun and Moon
|
| 164. | Pokémon Ultra Sun Egglocke 🌞 | A N G e R Y | Episode 9 | 19 | | Pokémon Ultra Sun and Ultra Moon
|
| 165. | Pokémon Sun Wonderlocke | WITCHCRAFT! | Episode 38 | 19 | | Pokémon Sun and Moon
|
| 166. | Pokémon Sun Wonderlocke | IT'S SO FLUFFY! | Episode 30 | 18 | Show | Pokémon Sun and Moon
|
| 167. | Pokémon Ultra Sun Egglocke 🌞 | LISA'S WRATH! | Episode 22 | 18 | | Pokémon Ultra Sun and Ultra Moon
|
| 168. | Pokémon Sun Wonderlocke | SHIZ GOES DOWN! | Episode 36 | 17 | | Pokémon Sun and Moon
|
| 169. | Pokémon Ultra Sun Egglocke 🌞 | STOP WILL-O-WISPING ME | Episode 21 | 17 | | Pokémon Ultra Sun and Ultra Moon
|
| 170. | Pokémon Ultra Sun Egglocke 🌞 | Grass-type Trick- oh shut up | Episode 13 | 16 | | Pokémon Ultra Sun and Ultra Moon
|
| 171. | Pokémon Sun Wonderlocke | DAIRY TYPE | Episode 13 | #AlolaMonth | 16 | | Pokémon Sun and Moon
|
| 172. | Pokémon Sun Wonderlocke | THE DOUBLE PROTECT | Episode 33 | 15 | | Pokémon Sun and Moon
|
| 173. | Pokémon Ultra Sun Egglocke 🌞 | A ROCK HARD BATTLE | Episode 16 | 15 | | Pokémon Ultra Sun and Ultra Moon
|
| 174. | Pokémon Ultra Sun Egglocke 🌞 | OUT WITH THE OLD, IN WITH THE NEW | Episode 25 | 15 | | Pokémon Ultra Sun and Ultra Moon
|
| 175. | Pokémon Ultra Sun Egglocke 🌞 | Water-type Trickery | Episode 10 | 15 | | Pokémon Ultra Sun and Ultra Moon
|
| 176. | Gen 9 Pokémon Names I Can't Pronounce | 14 | |
|
| 177. | Pokémon Ultra Sun Egglocke 🌞 | Don't. Call. Hapu. Ugly. | Episode 11 | 14 | | Pokémon Ultra Sun and Ultra Moon
|
| 178. | Pokémon Ultra Sun Egglocke 🌞 | MY NAME JEFF (w/ GhostlyFelis) | Episode 14 | 13 | | Pokémon Ultra Sun and Ultra Moon
|
| 179. | Pokémon Ultra Sun Egglocke 🌞 | FREE HUGS! | Episode 20 | 12 | | Pokémon Ultra Sun and Ultra Moon
|
| 180. | Pokémon Ultra Sun Egglocke 🌞 | I'M YOU, YOU'RE ME. | Episode 24 | 12 | | Pokémon Ultra Sun and Ultra Moon
|
| 181. | Pokémon Ultra Sun Egglocke 🌞 | A REAL CLEFF-HANGER | Episode 26 | 11 | | Pokémon Ultra Sun and Ultra Moon
|
| 182. | Pokémon Ultra Sun Egglocke 🌞 | PIKA-POWER! | Episode 19 | 10 | | Pokémon Ultra Sun and Ultra Moon
|
| 183. | GTS trade gone wrong | 9 | |
|
| 184. | Pokémon Sun Wonderlocke | FINDING NEBBY | Episode 35 | 9 | | Pokémon Sun and Moon
|
| 185. | Pokémon Ultra Sun Egglocke 🌞 | A TIDEPO- GOLISIPOD. | Episode 23 | 8 | | Pokémon Ultra Sun and Ultra Moon
|
| 186. | Pokémon Ultra Sun Egglocke 🌞 | BATTLING BEASTS | Episode 17 | 8 | | Pokémon Ultra Sun and Ultra Moon
|
| 187. | Pokémon Ultra Sun Egglocke 🌞 | DON'T TREAD ON ME! | Episode 27 | 6 | | Pokémon Ultra Sun and Ultra Moon
|
| 188. | An Evolution Solution: Persian or Alolan Persian? | #AlolaMonth | 0 | | Pokémon Sun and Moon
|
| 189. | An Evolution Solution: Electabuzz or Electivire? (ft. Ace Trainer Liam) | 0 | |
|
| 190. | An Evolution Solution: Togetic or Togekiss? | 0 | |
|
| 191. | An Evolution Solution: Ninetales or Alolan Ninetales? | 0 | | Pokémon Sun and Moon
|
| 192. | An Evolution Solution: Dusclops or Dusknoir? | 0 | | Pokemon X and Y
|
| 193. | An Evolution Solution: Shaymin or Shaymin Sky? (ft. ThePokéRaf) | 0 | |
|
| 194. | 1 fact on EVERY female Pokémon (International Women's Day 2019) | 0 | |
|
| 195. | An Evolution Solution: Magmar or Magmortar? (ft. TheAuraGuardian) | 0 | |
|
| 196. | An Evolution Solution: A Spritzee discussion | 0 | Discussion |
|
| 197. | An Evolution Solution: Porygon 2 or Porygon Z? | 0 | |
|
| 198. | An Evolution Solution: Pikachu or Raichu? (ft. Isla McTear) | 0 | |
|
| 199. | Ozzymitsu Live Stream | 0 | |
|
| 200. | Pokémon Y Egglocke | I HATE SKY BATTLES | Episode 25 | 0 | Show | Pokemon X and Y
|