Multiplayer Live Arşiv

Multiplayer Live Arşiv

Views:
4,064,951
Subscribers:
13,700
Videos:
1,372
Duration:
101:19:57:47

Multiplayer Live Arşiv is a YouTube content creator with around 13.7 thousand subscribers. His content totals over 4.06 million views views across more than 1.37 thousand videos.

Created on ● Channel Link: https://www.youtube.com/channel/UCTAeuOJlnZGP-HEXKgC_0ZA




About Multiplayer Live Arşiv

Multiplayer Twitch kanalından yapılan oyun canlı yayınlarının arşiv görüntülerini Multiplayer Live Arşiv kanalımızda bulabilirsiniz.

Multiplayer Live, cuma akşamından pazar akşamına kadar her hafta sonu yapılan Twitch Canlı Yayınlarıyla devam eden bir programdır. En sevdiğiniz Youtuber’lar ve yayıncılar, kendilerine ayırılan saatlerde en sevdiğiniz oyunları oynar. Multiplayer Live’da yapılan canlı yayın küfür ve kavga gibi olumsuz davranışlardan tamamen uzaktır.

Multiplayer youtube kanalında oyunlar ile ilgili eğlenceli içerikler üretilir ve oyuncuların beğenisine sunulur. Bunun yanında oyun incelemeleri ve oyun haberleriyle ilgili videolar da Multiplayer Youtube kanalında yayınlanır. Multiplayer aynı zamanda Facebook, Twitter ve Twitch'te de faaliyet gösterir. En yeni oyunlar, en güzel oyunlar, en korkunç oyunlar, en iyi bilgisayar oyunları… Hepsi Multiplayer’da…




Most Viewed Games