GGMK

GGMK

Views:
148,972
Subscribers:
1,950
Videos:
229
Duration:
12:06:35:11
Macedonia, The Former Yugoslav Republic of
Macedonia, The Former Yugoslav Republic of
Created on ● Channel Link: https://www.youtube.com/ggmkshow
About GGMK

GGTV е канал кој се стрeми кон самостојна интернет телевизија на која главна тема ќе се игрите и гејмингот во секоја сфера на животот. Турнири и натпревари, саеми и собири за игри, игрите во социјалниот живот, влијанието на игрите врз здравјето, бизнисот и игрите, развивање и програмирање на игри... Буквално се што игрите би можеле да допрат... и пошироко.

Нашата страна е http://gg.mk, а на неа ќе ги најдете сите потребни информации.

И се разбира не заборавајте да не најдете на:
Facebook: https://www.facebook.com/ggtvmk.show
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
и се разбира емисијата во живо на Twitch: http://www.twitch.tv/ggtvmk

GG
Most Viewed GamesLatest Videos


GGS06E08 - Video Game Awards, Half-Life: Alyx
2019-11-29 2:31:22 AM ● 270 views ● 1:27:24 100.00% liked
Half-Life
Half-Life (1998)
GGS06E07 - Microsoft X019, Star Wars JEDI: Fallen Order
2019-11-20 2:51:09 AM ● 338 views ● 1:48:20 100.00% liked
GGS06E06 - LoL светско, Death Stranding
2019-11-13 3:24:25 AM ● 289 views ● 1:25:18 100.00% liked
GGS06E05 - Overwatch 2, WoW: Shadowlands, Diablo IV
2019-11-12 5:31:37 AM ● 162 views ● 1:30:10 100.00% liked
Diablo
Diablo (1996)
GGS06E05 - Overwatch 2, WoW: Shadowlands, Diablo IV
2019-11-05 8:02:12 AM ● 115 views ● 1:17:01 100.00% liked
Diablo
Diablo (1996)
GGS06E04 - Call of Duty: Modern Warfare, Outer Worlds, Underlords
2019-10-30 7:40:29 AM ● 243 views ● 1:40:53 100.00% liked
GG ПОДКАСТ S06E03 - Riot Games Annieversary, Link's Awakening, The Outer Worlds
2019-10-22 1:01:53 PM ● 290 views ● 1:38:59 100.00% liked
GGS06E02 - Blizzard контроверзијата, Apex S3, Fornite S11, The Surge 2, Disco Elysium
2019-10-16 10:29:18 AM ● 261 views ● 1:34:08 100.00% liked
GG Подкаст S06E01 - Borderlands 3, Ghost Recon: Breakpoint, What the Golf
2019-10-09 7:44:29 AM ● 319 views ● 1:21:13 100.00% liked