Chancy Dragon - Щоденник Метелика

Chancy Dragon - Щоденник Метелика

Views:
6,755
Subscribers:
192
Videos:
42
Duration:
18:05:27
Ukraine
Ukraine

Chancy Dragon - Щоденник Метелика is a Ukrainian YouTube channel which has 192 subscribers, publishing 42 videos which altogether total approximately 6.76 thousand views.

Created on ● Channel Link: https://www.youtube.com/@ChancyDragonUA




About Chancy Dragon - Щоденник Метелика

Привіт. Ти потрапив на особистий відео-щоденник нейровідмінної людини, яка має одночасно РАС ( розлад аутичного спектру ) + РДУГ ( розлад дефіциту уваги та гіперактивності )

Тут я ділитимусь своїм життям, досвідом та переживаннями, своїми інтересами і фіксаціями, підводитиму підсумки і результати моєї психологічної самотерапії, проектами, діяльністю, тощо.. І робитиму це все в особливому стилі, який мене зацікавить.

Я створюю цей щоденник в першу чергу для себе. Він має допомогти мені бачити мій хід думок, висновки та позитивні зміни в моєму світосприйнятті. Тут я зберігатиму деякі свої спогади. Але я також не проти, якщо мої відео допоможуть комусь визначитись у житті або віднайти спокій і розуміння своєї природи.

Я люблю називати себе на ім'я Chancy (Чєнсі), уявляти себе пухнастим драконом і відпочивати від життя у власно вигаданих світах. Раніше на цьому каналі я грала в комп'ютерні ігри і малювала.




Most Viewed Games



Latest Videos