Crysis 2 Remastered 8K (Türkçe)(2021) PART 2 / ALCATRAZ DEVAM

Subscribers:
200
Published on ● Video Link: https://www.youtube.com/watch?v=rkI3VbbleMU



Crysis 2
Game:
Crysis 2 (2011)
Duration: 1:13:21
27 views
3


23 Ağustos 2023 tarihinde bir Birleşik Devletler Deniz Piyadeleri Kuvvetleri Recon birimi, insanlığı yok etmeye çalışan uzaylı ırk Ceph ile mücadele konusunda hayati bilgilere sahip olabilecek eski Crynet çalışanı Doktor Nathan Gould'u çıkarmak için New York'a konuşlandırılır.
İlk oyundaki karakterlerden tamamen farklı ALCATRAZ isimli bir karakteri canlandırıyoruz. kendisi ABD ordusunda bir asker.bu kez UZAYLILAR rövanşı almak için tekrar geri saldırıyorlar. bu sefer savaş cephemiz bir ada değil ABD nin candamarı NEWYORK şehri.uzaylı istilasında denizaltımız hasar alıyor. bizde yaralanıyoruz. neredeyse tüm mürettebat ölüyor. bizi PROPHET kurtarıyor.
ilk oyundaki olaylardan beri UZAYLILAR ve onlarla iş birliği yapan insanlar (CELL adındaki özel ekip) PROPHETın peşine düşüyorlar.PROPHET ın DNA yapısı çözüldüğünden kim olduğu ve kimliği açığa çıkıyor. PROPHET ta onların üstünlüğünü kırmak, ve düşmanı şaşırtmak için NANO SUIT i bize yani ALCATRAZ a giydiriyor. kendisi de intihar ediyor (görüntülerde kendini öldürüyor gibi gözüküyor ama orada biraz şüpheliyim) ALCATRAZ giydiği kıyafetin gücüyle UZAYLILAR a ve CELL e kafa tutuyor. Tüm düşman ekibi NEWYORK ta yer alan özel bir maddeden güç alıyorlar.
Enerjinin kaynağı bu maddeye ulaşıp düşmanı alt ediyoruz. NEWYORK u kurtarıyoruz. ama bu maddeden dünyanın çeşitli yerlerinde de olduğu söyleniyor. Kısacası sadece ABD değil tüm dünya istila altında...
8K oyun tadı muazzam “Can it Run Crysis” tam anlamıyla şudur: Crysis Remastered ile oyuna eklenen bir özellik ve oyunu 8K destekleyen bir özellik. Aslında bir bakıma da, Ultra özelliklerden sonra gelebilen bir özellik. Oyunun ayarlar kısmından bu özelliği aktif ettiğiniz an, oyun sisteminizi iyice taramaya başlıyor ve sisteminize göre en güçlü grafik ve özellikleri size sunuyor. Böylelikle oyunun gerçekten sisteminize göre uyumlu olup, olmadığını görmüş oluyorsunuz. Türkiye’de, “Abi bilgisayarım Crysis’i kaldırır mı?” diyorduk ancak dünya genelinde ise “Can it run Crysis?” adı altında bir sürü internet geyiği olan memeler her yeri etkisi altına almıştı. Crytek, hem bu esprilere gönderme yapıyor, hem de gerçekten sistemimizin Crysis’i kaldırıp kaldıramayacağını test ediyor.
Beklenen an geldi. Zamanında tüm sistemleri yakan, dönemin konsolları olan Sony PlayStation 3 ve Microsoft Xbox 360 için bile üstün özelliklere ve grafiklere sahip olan Crysis, artık eskidi. Zaman hızlı geçiyor ve bununla birlikte teknoloji zamandan daha da hızlı ilerliyor. Günümüzde bile birçok oyuna taş çıkartan Crysis, Half Life, Doom, Quake ve hatta markalaşmış efsane isimlerden olan Medal of Honor, Call of Duty ve Battlefield gibi Crysis de kendini de kült bir yapım olarak adını altın harflerle oyun tarihine yazdırdı.
Artılar
Crytek’in kalitesine yakışan bir Remastered oyunu
PC’deki “Can it run Crysis?” özelliği
8K özelliği ve 8K olarak yeniden tasarlanmış dokular
Hem seslendirme hem de metin olarak Türkçe dil seçeneği
PC için NVDIA DLSS özelliği
Ray Tracing yansımalarının gerçekliği
Oyunun artıları
-Güzel, etkileyici ve sürükleyici bir hikaye yapısı var. Ek olarak iyi bir devam oyunu diyebilirim.
-Vuruş hissi olarak tatmin edici seviyede. Düşman çeşitliliğine göre değişen vuruş hissinden aldığınız zevk değişiyor.
-Bölüm tasarımları güzel diyebilirim. Tabii sonlara doğru bu sürekli tekrara biniyor artık.
-Oyun içinde radyolar, çevredeki insanların ve askerlerin konuşması güzel bir hava katıyor. Radyolardan yapılan anonslar, insanların ve ailelerin dramlarına şahit olmak gayet hoşuma gitti.
-Giydiğiniz nano giysiyi geliştirip, oyun tarzınıza göre şekillendirmeniz çok hoş.
STEAM - YOK
EPİC GAMES - 59 TL
PLAYSTORE - YOK







Tags:
fps
klasik
classic
videogame
pcgame
tamçözüm
game
oyun
tamsürüm
rpg
rts
india
eğlence
webcam
tam
play
playgame
online
tactics
fear
fearless
korku
gerilim
canlı
canlıoyun
life
lifegame



Other Statistics

Crysis 2 Statistics For Barış Baylan

Barış Baylan currently has 81 views spread across 4 videos for Crysis 2. The game makes up 6 hours of published video on his channel, less than 0.69% of Crysis 2 video content that Barış Baylan has uploaded to YouTube.