KosovaGamingTV

KosovaGamingTV

Views:
21,401,189
Subscribers:
46,400
Videos:
2,138
Duration:
49:06:35:48
United States
United States
Created on ● Channel Link: https://www.youtube.com/kosovagamingtv
About KosovaGamingTV

Përshëndetje Të Gjithëve!
Siq Pe Shihni Emrin e Kanalit KosovaGamingTV.
Ne Bojm Video me lojra , tutoriale , vlog , Të gjitha në Gjuhën Shqipe.
Gjdo Video të ardhshëm mundohemi me bo videon më të mirë me kualitet më të mirë dhe të argëtueshme me ju bo te nidiheni mirë.
Ne Presim Gjdo dit që të riten Subscriberat sepse sa her që riten subscriberat ritët familja e jonë në Kosovë Dhe Shqipëri -__-.
Ju dojna shum shum shum KosovaGamingTV STAFF!.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Performancat E Pc`jave tona

-PC 1
Procesor: Intel Core i5-3470 3.60Ghz -
Ram: 24gb DDR3 2400 Mhz
Grafika: ZOTAC GTX970 4gb+4gb
Plaka: Gigabyte b75m-d3h
SSD 120gb SATA 3
HDD 12TB + 100TB EXTERNAL

-PC 2
Pllaka : HP
Processor : Intel Core i5-3470 3.20Ghz
Ram: 16GB DDR3
HDD : 1TB
Grafika: Nvidia GeForce GTX 750 Ti 2gb GDDR5
Most Viewed GamesLatest Videos


Uncharted 4 A Thief s End Kalimi Lojes Epizoda 22
2020-08-11 5:00:00 AM ● 107 views ● 19:10
The Last of Us 1 Kalimi Lojes Epizoda 20
2020-08-10 5:00:17 AM ● 535 views ● 12:40
Uncharted 4 A Thief s End Kalimi Lojes Epizoda 21
2020-08-09 5:00:07 AM ● 797 views ● 13:20
Fillun Problemet Me Vin Dieselin Fast & Furious Crossroads #1
2020-08-08 10:00:08 AM ● 821 views ● 21:14
The Last of Us 1 Kalimi Lojes Epizoda 19
2020-08-08 5:00:09 AM ● 598 views ● 11:42
Uncharted 4 A Thief s End Kalimi Lojes Epizoda 20
2020-08-07 5:00:32 AM ● 928 views ● 23:35
The Last of Us 1 Kalimi Lojes Epizoda 18
2020-08-06 5:00:14 AM ● 590 views ● 16:55
Pallaqinka me krem,lajthi (Pancakes with hazelnut)
2020-08-05 10:00:27 AM ● 2,752 views ● 12:33
Uncharted 4 A Thief s End Kalimi Lojes Epizoda 19
2020-08-05 5:00:12 AM ● 523 views ● 10:19
The Last of Us 1 Kalimi Lojes Epizoda 17
2020-08-04 5:00:09 AM ● 470 views ● 13:20