MECI

MECI

Views:
39,222,753
Subscribers:
84,104
Videos:
1,143
Duration:
13:14:26:15
Created on ● Channel Link: https://www.youtube.com/gamekostv
About MECI

Faliminderit qe e gjeni kohen edhe qe ndaleni tu i kqyr videot te mija, nese t'pelqejn videot mos haro me hi ne familie bone subscribe.
RESPEKT
Most Viewed GamesLatest Videos


Sa pare kemi fituar nga videoja e fundit për ndihmë ?
Downlado streamlabs dhe bon livestream ne menyr profesionale kliko ktu - https://streamlabs.com/slobs/d/11359154 SUBSCRIBE KTU VENOM - https://bit.ly/2C6eOYI...
2019-01-12 3:00:00 AM ● 57,224 views ● 13:06 97.83% liked
LIVE DERI 02:00
Support the stream: https://streamlabs.com/gamekostv REGJISTROU https://stake.com/?code=Fortnite
2019-01-10 8:38:40 PM ● 23,853 views ● 3:53:27 97.07% liked
Jam rrezuar ne bore !! VLOG (shuki ne penzion )
Downlado streamlabs dhe bon livestream ne menyr profesionale kliko ktu - https://streamlabs.com/slobs/d/11359154 SUBSCRIBE KTU VENOM - https://bit.ly/2C6eOYI...
2019-01-10 3:00:01 AM ● 61,362 views ● 15:23 97.89% liked
Ky osht Deathrun i fundit #2 Fortnite !!!
Downlado streamlabs dhe bon livestream ne menyr profesionale kliko ktu - https://streamlabs.com/slobs/d/11359154 SUBSCRIBE KTU VENOM - https://bit.ly/2C6eOYI...
2019-01-06 3:00:05 AM ● 30,370 views ● 10:16 97.80% liked
Fortnite
Fortnite (2017)
Deathrun i pa mundur ne FORTNITE ( Meci & Hamza )
Downlado streamlabs dhe bon livestream ne menyr profesionale kliko ktu - https://streamlabs.com/slobs/d/11359154 SUBSCRIBE KTU VENOM - https://bit.ly/2C6eOYI...
2019-01-05 3:00:05 AM ● 9,786 views ● 15:26 98.21% liked
Fortnite
Fortnite (2017)
Me ni plum dy vrasje FORTNITE
SUBSCRIBE KTU VENOM - https://bit.ly/2C6eOYI Snapchat - amel039 Instagram - amell_da twitch - amel039 Adresa : Shaban Polluzha Nr 9 - Pejë Kosovë...
2019-01-04 3:00:00 AM ● 31,461 views ● 10:49 96.71% liked
Fortnite
Fortnite (2017)
Prank Hamzen me pare🤣🤣🤣 !!!
SUBSCRIBE KTU VENOM - https://bit.ly/2C6eOYI Snapchat - amel039 Instagram - amell_da twitch - amel039 Adresa : Shaban Polluzha Nr 9 - Pejë Kosovë...
2019-01-03 3:00:04 AM ● 45,937 views ● 10:05 97.81% liked
Urime vitin e ri tonve -VLOG
SUBSCRIBE KTU VENOM - https://bit.ly/2C6eOYI Snapchat - amel039 Instagram - amell_da twitch - amel039 Adresa : Shaban Polluzha Nr 9 - Pejë Kosovë...
2019-01-01 3:00:04 AM ● 38,995 views ● 14:59 97.86% liked
JA PRA NDODHI DHE KJO FITORE ME 0 KILLA -FORTNITE
SUBSCRIBE KTU VENOM - https://bit.ly/2C6eOYI Snapchat - amel039 Instagram - amell_da twitch - amel039 Adresa : Shaban Polluzha Nr 9 - Pejë Kosovë...
2018-12-29 3:00:00 AM ● 24,244 views ● 10:08 97.55% liked
Fortnite
Fortnite (2017)
Fitorja e par ne mapin e ri me borë ! ☃️☃️PUBG
SUBSCRIBE KTU VENOM - https://bit.ly/2C6eOYI Snapchat - amel039 Instagram - amell_da twitch - amel039 Adresa : Shaban Polluzha Nr 9 - Pejë Kosovë...
2018-12-22 9:30:00 AM ● 17,099 views ● 11:59 97.06% liked