2020 bize psikolojik olarak neler öğretti? | Sorunsal

Channel:
Subscribers:
1,730,000
Published on ● Video Link: https://www.youtube.com/watch?v=cruzjpc39lQ



Duration: 3:07
2,202 views
142


Tabi ki her şeyi koyamadık… 2020 ardında yüzlerce ‘akılda kalıcı olay’ bırakarak bitti. Peki psikolojik olarak bize neler öğretti?

2020, ihtiyaçlar hiyerarşisinin günlük hayatımızdaki önemi hakkında bize çok şey öğretti. Koromavirüse yakalanan veya yakalanmaktan korkan insanlar hayatta kalmaya odaklandı ve piramidin üstündeki ihtiyaçları pek düşünmedi.

2020, ortak değerlerimiz, uzmanlara güvenmemiz gerektiği, bağlantı kurmanın önemi ve kötü olaylara karşı hazırlıklı olmamız konusunda çok fazla şey öğretirken sınırlarımızı fazlasıyla zorladı. Hatta gerçek hayattan daha çok bir bilim kurgu filmindeymişiz gibi hissettirdi. Ancak bize gelecekte dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için kullanabileceğimiz dersler de verdi. Yaşadığımız bu yıl bizden sonraki nesil için de fazlasıyla yol gösterici olacak. Uzman Klinik Psikolog Buğra Serdaroğlu, 2020’nin farkında olmadan bize neler öğrettiğini anlattı.

Yeni videoları kaçırmamak ve abone olmak için ►https://www.youtube.com/channel/UClWewRX7n_IY3mBbxmttR5Q?sub_confirmation=1

💖 Düşüncelerinizi yorumlar kısmına bırakmayı ve bizi arkadaşlarınıza önermeyi unutmayın

🔎 BİZE ULAŞIN:
Instagram: https://www.instagram.com/gzt/
Twitter: https://twitter.com/gztcom
Web sitemiz: https://www.gzt.com/







Tags:
haber
gündem
türkiye
gzt
video
içerik
ajans
istanbul
ankara