WuriReview

WuriReview

Views:
31,806
Subscribers:
516
Videos:
37
Duration:
7:34:01
Indonesia
Indonesia
Created on ● Channel Link: https://www.youtube.com/channel/UCNLlWnm9p4uqJM_IT7DiJ-w




About WuriReview

orang biasa yang gak jago banget main game tapi mencoba untuk memberi hiburan dan sedikit ulasan game
Jadwal Upload 2 sampai 3 hari sekali 🙏

silahkan berlangganan karna itu semua gratisss




Most Viewed Games



Latest Videos


LAPLACE M - GAMEPLAY REVELATION TRIAL 1 - 8
Hallo guys welcome back with me wurireview Play LAPLACE M and let's play REVELATION TRIAL to get many reward and exp #laplacem #laplacemgameplay...
2019-03-21 12:46:00 AM ● 204 views ● 6:07 66.67% liked
LAPLACE M - ANCIENT RUIN AND GET MATERIAL STARTRAIL
Hello guys welcome back with me wurireview Let's play LAPLACE M and go to ANCIENT RUIN for get material startrail, happy farming and don't forget...
2019-03-19 1:02:15 AM ● 630 views ● 8:09 100.00% liked
TESS EVENT CALAMITY STRIKES LAPLACE M
Hello guys welcome back with me wurireview Let's play LAPLACE M and join event CALAMITY STRIKES Nick : glitter Server 7 #laplacem #lampacemandroid...
2019-03-16 9:12:30 AM ● 265 views ● 17:43 85.71% liked
OPEN SMALL CARD LUCKY BAG LAPLACE M - REALLY LUCKY?
Hello guys welcome back with me Wurireview Let's play LAPLACE M and open your small card lucky bag Add me : Glitter S7 #laplacem #laplacemandroid...
2019-03-14 12:44:24 AM ● 638 views ● 6:23 81.25% liked
FINALLY BECOME TO ASURA - HOW CLASS CHANGE LAPLACE M
Hello welcome back with me wurireview Let's play LAPLACE M and BECOME your next job class hero #laplacem #classchange #asura
2019-03-12 12:38:15 AM ● 2,242 views ● 8:52 66.67% liked
TESS NEW MOBA ANIME GAME - EXTRAORDINARY ONES JP (Non human academy)
This new MOBA gaming extraordinary ones (non human academy) Let's play and don't forget to like share and subscribe
2019-03-11 3:09:16 AM ● 128 views ● 16:49 100.00% liked
FINALLY AKHIRNYA LAPLACE M RILIS DI INDONESIA
hallo guysss , akhir nya game yg gw tunggu tunggu rilis juga, game ini termasuk banyak banget yg nungguin masuk ke indonesia, dan sekarang udah...
2019-03-05 4:21:07 AM ● 439 views ● 29:07 66.67% liked
SEDIKIT REVIEW GAME MMORPG MT4 - LOST HONOR CARA MENDAPATKAN PET DAN EQUIPMENT
Hallo guys balik lagi dengan gw wuri, setelah sekian lama gw ga upload kali ini gw bakal upload game terbaru MMORPG MT4 LOST HONOR , gimana si...
2019-02-27 12:19:21 AM ● 535 views ● 10:33 91.67% liked
Category:
Review
NEW GAME RPG RISE OF HEROES GAMEPLAY
Hello guys, balik lagi dengan gw wuri kali ini gw bakal mainin game rpg baru , nama nya Rise of heroes, semoga menghibur dan jangan lupa subscribe...
2019-01-10 3:37:17 AM ● 135 views ● 11:08 64.29% liked
NEW GAME SURVIVAL UTOPIA:ORIGIN - HOW TO GET MOUNT
Hallo guys balik lagi dengan gw wuri, kali ini gw bakal maenin game utopia:origin, di video ini gw bakal kasih tutorial gimana cara dapetin tunggangan...
2018-12-30 6:13:49 AM ● 364 views ● 2:40 80.00% liked
Category:
Tutorial