Tomi19_TTV VOD Csatorna

Tomi19_TTV VOD Csatorna

Views:
2,131
Subscribers:
45
Videos:
74
Duration:
5:08:53:17
Hungary
Hungary

Tomi19_TTV VOD Csatorna is a Hungarian YouTube content creator with 45 subscribers, with his content totaling around 2.13 thousand views views across 74 videos.

Created on ● Channel Link: https://www.youtube.com/@tomi19_ttvvodcsatorna59




About Tomi19_TTV VOD Csatorna

Ez a csatorna elsősorban a VOD Csatornám lesz ide fognak kikerülni a twichről szerzett nagyon jó pillanatok vagy klippek és ezekből a klippekből fogok csinálni egy montageot vagy highlightsot.
Ezt a csatornát szeretném még egy kicsit úgy kezelni hogy mondjuk pl legyen szó játékok végigjátszásáról természetesen live formájában hiszen itt is mint (twichen)szertnék létrehozni egy nagyon jó közösséget hogy tudjunk beszélgetni miközben liveolok éppen egy adott játékot.
Remélem ezzel a pár sorral felekeltettem náhányotok érdeklősését és bízom abban hogy minél többen leszünk ezen a csatornán és remélem hogy sikerül itt is mint (twichen)felépíteni egy jó kis közösséget.
A montage videókhoz meg highlighokhoz és az adott játékok végigjátszásához nagyon jó szórakozást kívánok nektek és remélem hogy tetszeni fog nektek az amit itt láthattok tőlem ezen a csatornán.




Most Viewed Games