2020 Citroen C5 Aircross'u inceledik: Alınır mı?

2020 Citroen C5 Aircross'u inceledik: Alınır mı?

Channel:
Subscribers:
1,740,000
Published on ● Video Link: https://www.youtube.com/watch?v=pE97_58hv0U



Duration: 28:11
11,911 views
151


2020 Citroen C5 Aircross sürdük, içinde yattık, tüm detaylarına tek tek göz attık. Cıtroen'in 'amiral gemisi' için merak edilen her şeye uzman gözüyle baktık.

Tasarım detayları ve zengin kişiselleştirme çözümleriyle C5 Aircross SUV, segmentinin en konforlu ve çok yönlü modellerinden biri. Yeni Citroën C5 Aircross SUV'un kabini geniş ve konforlu. Fonksiyonelliğe önem veren kokpit mimarisi aynı zamanda akıcı ve zarif çizgilerle göz dolduruyor.

Yeni Citroen C5 Aircross SUV, heybetli tasarımı ile dinamik bir karakter ortaya koyuyor. İkonik Airbump gibi özgün uygulamalarla hareketlendirilen akıcı tasarım çizgileri ve çift renkli tavan barları ile SUV segmentine tamamen yeni bir soluk getiriyor.

Aynı genişlikte bağımsız 3 arka koltuğu ile Yeni Citroen C5 Aircross SUV, nerede oturursanız oturun aynı rahatlığı ve konfor seviyesini sunuyor. Sırt eğimi ayar pozisyonu ve kızaklar üzerinde 150 mm ileri-geri hareket etme kabiliyeti kullanışlı ve konforlu bir oturma alanını beraberinde getiriyor. Büyük nesneleri taşımak için daha geniş bir bagaj gerektiğinde arka koltuklar tamamen düz bir zemin oluşturmak üzere katlanabiliyor.

Yeni Citroen C5 Aircross SUV her biri yüksek verimlilik seviyesine sahip, benzin ve dizel motor seçenekleriyle yollara çıkıyor. Bu motorlar 8 ileri otomatik şanzımanla kombine ediliyor: 1.6 PureTech 180 S&S EAT8 1.5 BlueHDi 130 S&S EAT8


PSA grubunun üstün özellikli aracı Citroen C5 Aircross sürüş performansı ve yakıtı nasıl?
PSA'nın uçuk kaçık markası Citroen'in armasını taşıyan C5 Aircross ailenin en iyisi mi?


#Citroen #otomobil #Aircross







Tags:
otomobil
araba
cıtroen
citroen c5 aircross
2019 Citroen C5 Aircross
citroen jeep
aircross jep
jip
2020 model jeep
arazi aracı
citroen c5 aircross suv